Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 crevete crude, mari, decorticate
- 3 căței de usturoi
- 85 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g apă
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 300 g calmar întreg, tăiat inele (1 cm)
- 60 g vin alb
- 1 linguriță boia afumată
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 1 priză fire de șofran
- 250 g orez Arborio
- 1 linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 558 kJ / 133 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Suc pentru digestie
10min
Suc verde de primăvară
10min
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Colonel
5min
Pennette cu șofran și crevete
30 min
Tocană de năut cu legume
50min
Rulouri cu carne tocată și legume
Brak ocen
Bolul cu ton și avocado
45 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Suc dulce de sfeclă
15min
Midii în stil provensal
35min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min