Urządzenia i Akcesoria
Extrawurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett (siehe Tipp)200 g
-
300 g Schweinefleisch, sehnenfreiFaschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
3024 mg
Białko
42 g
Kalorie
3223 kJ /
769 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 Std. 10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Käswurst
27 Std. 30 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Almbutter
40 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Langos
1 Std. 55 Min