Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g varză kale
- 80 g piept de pui dezosat, cu sau fără piele, tăiat cuburi (1 cm)
- 1 linguriță ulei de floarea soarelui
- 50 g ciuperci proaspete, feliate (3 mm)
-
50
g brânză Cheddar, rasă
lub 50 g mozarella, rasă - 4 ouă mari (63-73 g)
- ¼ - ½ linguriță sare de mare fină, după gust
- 2 prize piper negru măcinat
- 20 g unt
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 206 kJ / 49 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10 min
Tort de ciocolată la aburi, cu frișcă
1h 10 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Ouă fierte
20 min
Pere la aburi, cu sos de ciocolată și cardamom
40 Min
Bloody Mary
5min
Bolul cu ton și avocado
45 min
Omletă cu pui în stil thailandez
50 min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Clătite din tărâțe de ovăz
10min
Banane pe băț trase în ciocolată
1h