Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g varză kale
- 80 g piept de pui dezosat, cu sau fără piele, tăiat cuburi (1 cm)
- 1 linguriță ulei de floarea soarelui
- 50 g ciuperci proaspete, feliate (3 mm)
-
50
g brânză Cheddar, rasă
lub 50 g mozarella, rasă - 4 ouă mari (63-73 g)
- ¼ - ½ linguriță sare de mare fină, după gust
- 2 prize piper negru măcinat
- 20 g unt
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 206 kJ / 49 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Fasole verde rumenită ușor
25min
Smoothie cu căpșune și kiwi
5min
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 Std. 10 Min
Cocktail Moscow mule cu mentă
Brak ocen
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
25min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1h
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Înghețată pe băț, cu căpșune
12h 15min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Ceai verde cu turmeric
Brak ocen