Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
Alternatywne przepisy
Pește gras sous-vide
1h 5min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Banana Split
Brak ocen
Iaurt cu vanilie
13h
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4 Std. 45 Min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Rulouri cu banană și susan
1 Std. 30 Min
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1 Std.
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Vită cu ciuperci
30 Min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40 Min