Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fileuri de pește, cu sau fără piele, gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1450 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Somon la aburi în stil asiatic
1 Std. 45 Min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Miel cu legume, la aburi
1h 30 min
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1h
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Orez negru lipicios cu taro și înghețată cu matcha albastră
Brak ocen
Iaurt cu vanilie
13h
Bolul cu mango și somon
Brak ocen
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Iaurt lichid în bolul de mixare
12 Std.
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12h 10min