
Urządzenia i Akcesoria
Naleśnikowy makaron
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
jajka2
-
mleka250 g
-
wody250 g
-
oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia20 g
-
mąki pszennej250 g
-
soli¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
232.8 kcal /
974.8 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
33.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI DO ZUP
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułeczki z sera gruyère
45 min
Puszyste japońskie naleśniki z cukrem pudrem i owocami
50 min
Krupnik
25 min
Kartoflanka
55 min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 godz. 30 min
Knedle bawarskie
1 godz.
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Gnocchi alla romana
2 godz.
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 godz.
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 godz. 15 min
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45 min