Naleśnikowy makaron

Naleśnikowy makaron

4.7 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji

Składniki

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 2 jajka
  • 250 g mleka
  • 250 g wody
  • 20 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia
  • 250 g mąki pszennej
  • ¼ łyżeczki soli

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 7.8 g
Kalorie 974.8 kJ / 232.8 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 33.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...