Crêpe Belle-Hélène

Crêpe Belle-Hélène

4.3 19 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    150 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • d'eau
    400 g
  • poires coupées en deux
    6
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de lait
    50 g
  • d'amandes effilées
    60 g
  • crêpes maison, réchauffées
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479.2 kcal / 2002.8 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 49.7 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 193 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...