
Urządzenia i Akcesoria
Crêpe Belle-Hélène
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
de crème liquide 35% m.g. très froide150 g
-
de sucre en poudre20 g
-
d'eau400 g
-
poires coupées en deux6
-
de chocolat noir détaillé en morceaux100 g
-
de lait50 g
-
d'amandes effilées60 g
-
crêpes maison, réchauffées6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.2 kcal /
2002.8 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
49.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
193 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja