Strüdel mummia alla zucca e cioccolato

Strüdel mummia alla zucca e cioccolato

4.3 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni

Składniki

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno zucca e cioccolato
  • 50 g di amaretti
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (1 cm)
  • 30 - 50 g di zucchero di canna a piacere
  • 1 tuorlo sbattuto + 1 cucchiaio di latte

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.2 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...