Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 24 mg
Alternatywne przepisy
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Paste fierte
20 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Năut gătit lent
14 Std. 40 Min
Ouă fierte
20 min
Sauté de sparanghel
15min
Vinete sotate (400 g)
Nenhuma avaliação
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min