Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g ulei vegetal
- 10 g ghimbir proaspăt
- 400 g pulpă de dovleac, tăiată bucăți
- 100 g cartofi, tăiați cuburi
- 50 g caju crud
- ½ linguriță sare
- 2 prize piper alb măcinat
- 750 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Supă cremă de ciuperci
20 min
Supă cu dovleac Kabocha, ghimbir și curry
50min
Supă de dovleac plăcintar și nucă de cocos
30 min
Supă cremă de legume
45 min
Supă cremă de dovlecei
25 min
Supă de năut cu spanac
40 min
Supă de conopidă cu brânză
30 min
Supă de ceapă
1 godz.
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Supă de cartof dulce și dovlecel
25 min
Legume umplute
1h 20min
Supă marocană picantă de linte
40 min