Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat cuburi (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g țelină tulpină, tăiată bucăți
- 250 g morcovi, tăiați bucăți
- 100 g ceapă, jumătăți
- 100 g roșii, tăiate bucăți
- 150 g dovlecei, tăiați bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ciuperci proaspete
- 1 foaie de dafin, uscată (opcjonalnie)
- 6 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. busuioc, salvie, rozmarin), doar frunzele
- 4 fire pătrunjel proaspăt
- 120 g sare grunjoasă
-
30
g vin alb, sec
lub 30 g apă - 1 lingură ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 6 porții
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Supă cremă de ciuperci
20min
Spanac cu ouă, la cuptor
40min
Bomboane din negresă raw
30min
Concentrat pastă de carne
45min
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Unt cu usturoi și verdețuri
1h 10 min
Chutney de merișoare cu rozmarin
45min
Supă din capete de sparanghel
55min
Concentrat pastă de pui
45min
Lapte de migdale vegan
8h 40 min
Cremă de brânză din caju
10 Min
Ketchup
1h 15 min