Mușchiuleț de porc cu sos de muștar

Mușchiuleț de porc cu sos de muștar

4.1 112 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porții

Składniki

  • muşchiuleţ de porc tăiat felii (1 cm)
    450 g
  • ciuperci champignon, proaspete tăiate felii
    100 g
  • vermut sec
    75 g
    75 g vin de Madeira
  • lapte
    100 g
  • ceapă tăiată jumătăți
    60 g
  • cățel de usturoi (opcjonalnie)
    1
  • muștar cu boabe întregi
    2 lingurițe
  • muștar iute
    1 linguriță
  • cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
    1
    1 linguriță cu vârf concentrat pastă de pui, preparat în casă
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat după gust
    1 priză
  • smântână maturată, 30% grăsime
    2 linguri
    2 linguri smântână
  • amidon de porumb
    1 lingură cu vârf
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
    2 - 3 fire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 28 g
Kalorie 961 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...