Wersje kompatybilne
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 căței de usturoi, după gust
- 15 g pătrunjel proaspăt
- 15 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 15 g cepșoară, feliată (1¼ cm), plus întregi, pentru ornat
- 225 g apă
- 55 g unt nesărat
- 680 g cartofi noi
- ½ linguriță sare, după gust
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat, după gust
- 1 linguriță ardei iute, roșu, fulgi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă tradițională
1 godz.
Supă cu tăieței
1 godz. 30 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Mușchi de vită cu legume
1 godz. 30 min
Tocăniță cremoasă de pui cu muștar
40 min
Paste cu Ragout de legume
45 min
Pomana porcului
15 min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4h
Paste cu Ragout de legume
45 min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 min
Tocăniță de pui cu mazăre
1 godz. 15 min