Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g migdale, nedecojite
- 4 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 200 g iaurt, 1,5% grăsime
- 20 g zeamă de lămâie
- 1 linguriță sare, sau după gust
- ½ linguriță piper măcinat, sau după gust
- 70 g ceapă (1 ceapă), tăiată în jumătate
- 300 g morcovi, tăiați bucăți
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 250 g piept de pui file, fără piele (1 piept de pui), tăiat fâșii (1 cm grosime)
- 500 g apă
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 100 g grâu prefiert
- 100 g struguri albi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 Min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Brak ocen
Frigărui tricolore cu somon
Brak ocen
Salată Nicoise
1 Std. 15 Min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1 Std.
Somon cu fenicul și risotto
25 Min
Miel mediteraneean gătit lent
6h 45min
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Caldeirada (Tocană de pește)
45 Min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min
Papiote cu ananas
Brak ocen
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min