Urządzenia i Akcesoria
Jamaican style ginger cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Shortcrust pastry
5 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Viennese whirl mince pies
1 godz. 40 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min