Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de sidra
- 4 hojas de gelatina
- 350 g de sidra achampanada
- 25 g de azúcar
- 12 frambuesas frescas
Mousse de sidra
- 1 clara de huevo
- 40 g de sidra
- 90 g de azúcar
- 4 g de gelatina neutra en polvo
- 75 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 frambuesas frescas
- 6 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 16.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Cheesecake tres chocolates
4 Std. 40 Min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3h 30min
Rulos de salmón
1ωρ. 35 λεπτ.
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min