Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de sidra
- 4 hojas de gelatina
- 350 g de sidra achampanada
- 25 g de azúcar
- 12 frambuesas frescas
Mousse de sidra
- 1 clara de huevo
- 40 g de sidra
- 90 g de azúcar
- 4 g de gelatina neutra en polvo
- 75 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 frambuesas frescas
- 6 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 16.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2h
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Panna cotta de arándanos
6h 20min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10 Min
Trifle de frutos rojos al cava
1h 45min
Espumoso de cava con frutos rojos
4h 50min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
15 Min
Turrón de nata y arándanos
24h
Mousse de salmón
5 Std.