Wersje kompatybilne
Rollitos de jamón y lechuga con salsa agridulce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rollitos
- 200 g de jamón cocido en lonchas
- 100 g de lechuga en trozos
- 500 g de agua
- 10 láminas de pasta brick
- 80 - 90 g de queso cremoso
-
100
g de piña fresca en trozos pequeños
lub 100 g de rodajas de piña en su jugo (en trozos pequeños) - 500 - 600 g de aceite para freír
Salsa agridulce
- 200 g de agua
- 100 g de vinagre de arroz
- 100 g de azúcar
- 50 g de tomate frito
- 1 cucharadita colmada de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 428 kJ / 102 kcal
- Białko
- 4.63 g
- Węglowodany
- 26.36 g
- Tłuszcz
- 5.53 g
- Błonnik
- 0.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
20 min
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Huevos rellenos de jamón
15 min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 min
Sándwich de ensalada de huevo
30 Min
Patatas "de luxe"
30 Min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 godz. 40 min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30 Min
Sándwich de ensalada César
20 min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (HESTAN CUE)
40 min
Pan chino
1 Std. 15 Min