Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

3.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 fette

Składniki

Mousse ai gamberi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 300 g di ricotta ben sgocciolata
  • 1000 g di acqua
Focaccia ai cereali
  • 1560 - 290 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di zucchero
  • 7 g di lievito di birra disidratato
  • 200 g di farina manitoba
  • 150 g di farina integrale
  • 50 g di farina di quinoa
  • 50 g di farina di avena
  • 50 g di farina di segale
  • 11 g di sale
  • olio extravergine di oliva
  • fiocchi di sale
Terminare la preparazione
  • songino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 407.5 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 896.9 kJ / 214.4 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...