Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cibule (120 gramů), napůl
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů pórku, na kolečka
- 500 gramů brambor, na kousky
- 30 gramů másla
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 40 gramů směsi čerstvých bylinek, nahrubo nasekaných (např. kerblík, brutnák, řeřicha, petržel, šťovík, pažitka)
- 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 798 kJ / 190 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Rajčatová krémová polévka
30p
Hrášková polévka s mátou
30p
Chlebová polévka
25 Min
Kedlubnová polévka
35p
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35p
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35p
Kedlubnová polévka s řeřichou
35p
Polévka z bílých fazolí
35p
Rybí polévka s pórkem
35p
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Špenátová polévka se smetanou
40p