Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cibule (120 gramů), napůl
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů pórku, na kolečka
- 500 gramů brambor, na kousky
- 30 gramů másla
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 40 gramů směsi čerstvých bylinek, nahrubo nasekaných (např. kerblík, brutnák, řeřicha, petržel, šťovík, pažitka)
- 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 798 kJ / 190 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová krémová polévka
20 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Pórkový krém
40 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 min
Krémová polévka z rukoly
30 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min