Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy rohlíků, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 5 snítek čerstvé petržele
- 400 gramů tresky, na kousky
- 1 vejce
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů zeleniny, polévkové, např. celer, petržel, mrkev atd., na kousky
- 600 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 600 gramů brambor, na čtvrtky
- 4 kusy černého pepře, celého
- 3 kusy nového koření
- 2 kusy bobkového listu, sušeného
- 200 gramů zakysané smetany
- 50 gramů čerstvého křenu, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Chlebová pivní polévka
30 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Krvavá Mary
5 min
Sněhová cesta
6min
Kapr na modro
Keine Bewertungen
Dip z jablečného pyré a křenu
Keine Bewertungen