孢子甘蓝色拉佐培根、蔓越莓
TM6 TM5

孢子甘蓝色拉佐培根、蔓越莓

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 克 培根丁
  • 80 克 特级初榨橄榄油
  • 100 克 蔓越莓干
  • 60 克 南瓜籽
  • 1 - 2 瓣 蒜头 ,依个人口味增减
  • 1 个 柠檬 ,只取皮
  • 25 克 鲜榨柠檬汁
  • 20 克 雪利酒醋
    lub 红酒醋
  • 40 克 蜂蜜
  • 1 汤匙 法国第戎芥末酱
  • 1 茶匙 海盐
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 500 克 孢子甘蓝 ,洗净沥干,较大的一切二

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1614 kJ / 389 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
423 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy