孢子甘蓝色拉佐培根、蔓越莓

孢子甘蓝色拉佐培根、蔓越莓

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 人份

Składniki

  • 培根丁
    200 克
  • 特级初榨橄榄油
    80 克
  • 蔓越莓干
    100 克
  • 南瓜籽
    60 克
  • 蒜头 ,依个人口味增减
    1 - 2 瓣
  • 柠檬 ,只取皮
    1 个
  • 鲜榨柠檬汁
    25 克
  • 雪利酒醋
    20 克
    红酒醋
  • 蜂蜜
    40 克
  • 法国第戎芥末酱
    1 汤匙
  • 海盐
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 孢子甘蓝 ,洗净沥干,较大的一切二
    500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 389 kcal / 1614 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 18 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 423 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...