
Urządzenia i Akcesoria
Torta greca al cioccolato e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 porzioni
Składniki
-
di cioccolato fondente a pezzi100 g
-
di amaretti20 g
-
di mandorle pelate100 g
-
di burro morbido a pezzi200 g
-
di zucchero200 g
-
uova4
-
di farina170 g
-
di Rum30 g
-
di lievito in polvere per dolci vanigliato1 bustina
Wartości odżywcze na 10 porzioni
Kalorie
427 kcal /
1786 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy