Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli florets300 g
-
red capsicums cut in pieces150 g
-
apples cut in quarters100 g
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarfruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
444.7 kJ /
106.3 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Caramel Apples
1 godz. 45 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Jaffa muffin
40 min
Whitebait fritters
35 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min