Soufflés au fromage double cuisson (Métrique)

Soufflés au fromage double cuisson (Métrique)

2.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • de beurre non salé, prévoir une quantité supplémentaire pour beurrer
    30 g
  • de parmesan coupé en cubes
    30 g
  • de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    175 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    60 g
  • feuille de laurier séchée
    1
  • de noix de muscade en poudre
    ½ c. à thé
  • grains de poivre noir
    6
  • de sel
    1 c. à thé
  • œufs de gros calibre
    3
  • de farine tout usage
    30 g
  • de ciboulette fraîche hachée
    1 c. à soupe
  • de poivre blanc moulu
    ¼ c. à thé
  • de fromage de chèvre au poivre (85 g coupé en morceaux et 30 g émietté)
    115 g
  • eau bouillante

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474.1 kcal / 1983.6 kJ
Białko 19.9 g
Tłuszcz 39.5 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 23.9 g
Sód 897 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...