Sous-vide Teriyaki Laks

Sous-vide Teriyaki Laks

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

  • teriyaki sauce
    75 g
  • ingefær tyndt skåret
    20 g
  • sesamfrø
    40 g
  • laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 150 g hver, se tip)
    4
  • vand (ca.), sikre af poserne er helt dækket med vand (se tip)
    1450 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 95 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie