Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 150 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
Mollitas
- 300 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 130.3 mg
Alternatywne przepisy
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Zarangollo
40min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 Std. 30 Min
Paparajotes (Murcia)
45min
Monas de Pascua
2h 40min
Leche merengada
5 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Gazpacho de mero
1 Std. 10 Min
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min
Coca de llanda
40min