
Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
parsley, fresh leaves only3 sprigs
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
sage leaves, fresh3 - 4
-
rosemary, fresh leaves only1 sprig
-
chives, fresh in pieces (2.5 cm/1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
unsalted butter softened225 g
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush30 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (2 cm/1 in.)450 g
-
water570 g
-
broccoli florets340 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
834 kcal /
3489 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Sód
1148 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Pineapple and Orange Glazed Ham
Brak ocen
Lemon Ginger Sour
Brak ocen
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Cholent
4 godz. 50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
S'mores Dip
Brak ocen
Clam Boil
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Maple Pecan Pie
1 godz. 15 min