Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
900 g red potatoes, in pieces (approx. 5 cm wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 5 cm wide), divided900 g
-
vegetable stock140 g
Mashed Potatoes
-
whole milk85 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Classic Mashed Potatoes
50 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Ground Meat
35 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Devilled Eggs
55 min
Steamed Broccoli
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Mashed potatoes
50 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Sautéed onions and garlic
10 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min