Dip de espinaca y alcachofa

Dip de espinaca y alcachofa

4.6 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 porciones

Składniki

  • 50 g de queso parmesano
  • 200 g de hojas de espinaca fresca
  • 100 g de corazón de alcachofa escurridos
  • 700 g de agua
  • 1 diente de ajo
  • 190 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 50 g de mayonesa
  • 50 g de crema ácida
  • ½ cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta blanca molida
  • galletas saladas o totopos para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 7 g
Kalorie 1205 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...