Dip de ostiones y espinaca

Dip de ostiones y espinaca

4.8 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 10 g de aceite
  • 80 g de hojas de espinaca fresca
  • 190 g de queso crema
  • 220 g de ostiones ahumados en aceite
  • ½ cucharadita de sal fina
  • galletas saladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 9 g
Kalorie 1302 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...