![Dip de ostiones y espinaca Dip de ostiones y espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5EC71A1-00ED-409B-8810-F5E51D0E3105/Derivates/2051D3F0-CDC1-43CC-AD7D-D110406EA4E1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite
- 80 g de hojas de espinaca fresca
- 190 g de queso crema
- 220 g de ostiones ahumados, en aceite
- ½ cucharadita de sal fina
- galletas saladas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1302 kJ / 310 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Botana de queso y ostiones ahumados
2h
Dip de queso italiano
4h 10 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Botana fresca de surimi
10 min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Crema de jitomate
30 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Pasta al poblano
35 min
Crema de calabacita
25 Min