Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květáková pizza s klobáskou
1 Std. 20 Min
Banánové Paleo muffiny s kešu ořechy (bez mouky)
35p
Halloweenský puding
50p
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 min
Banana bread mug cake
10p
Žampióny plněné listovým špenátem
40p
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Ovocné želé se zeleným čajem
4 godz. 20 min
High protein borůvkové muffiny, vařené v páře
Brak ocen
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1óra 30p
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55min