Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole s kaviárem
10 min
Tzatziki
10 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 Min
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10 min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Banánový proteinový shake s kešu oříšky
10 min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Barbecue whisky omáčka
20 min
Friday night
6min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Low carb lasagne
1h 30min
Čevapčiči s tzatziki
30 min