Muffins de plátano y espinaca

Muffins de plátano y espinaca

3.6 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
10 porciones

Składniki

  • 20 g de semillas de linaza
  • 60 g de hojuelas de avena
  • 100 g de leche de almendras
  • 100 g de espinaca baby fresca solamente las hojas
  • 65 g de aceite de coco
  • 2 huevos
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 2 plátanos aprox. 250 g de pulpa
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 50 g de miel de maple
  • ½ cdita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 155 mg
Białko 3 g
Kalorie 610 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...