Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 200 g bolachas de chocolate
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g natas
- 15 g café solúvel
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g queijo-creme
- 350 g leite condensado
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3001 kJ / 718 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifrio de bolacha
5óra
Cheesecake de chocolate e caramelo
1óra 15p
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Tarte vulcão
1óra 15p
Cheesecake
1h 30 min
Semifrio de bolacha e ovos
4 godz.
Tarte de chocolate e natas
12óra 20p
Mousse fresca de limão
2h 10 min
Tarte de mousse de chocolate
12u. 30min
Tarte de leite e chocolate
4 godz.
Cheesecake de limão
6 Std. 30 Min
Pudim de leite condensado e café
1óra