Urządzenia i Akcesoria
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
120.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Waffle cones
35 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min