Urządzenia i Akcesoria
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
120.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Better banana cake
45 min
Mini chocolate bundts
45 min