Urządzenia i Akcesoria
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
120.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sichuan Chili Oil
50 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Chocolate lava pudding
40 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Macaroni carbonara
30 min