Caramel syrup

Caramel syrup

3.3 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • water
    1090 g
  • white sugar
    300 g
  • lemon juice (see Tips)
    1 tsp
  • white vinegar
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1164.8 kcal / 4873.5 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 300.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 46.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...