Urządzenia i Akcesoria
Caramel syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
46.9 mg
Białko
0 g
Kalorie
4873.5 kJ /
1164.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
300.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sub rolls
2 godz.
French Raw Chocolate
20 min
Golden syrup butter
10 min
Custard Sauce - Pouring Custard
15 min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Sweetened condensed milk
35 min
Harlequin custard
10 min
Chocolate Batik Cookies
45 min