Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de frutos rojos frescos
- 1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
- 100 g de azúcar refinada
- 30 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2591 kJ / 617 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 161 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de mamey
2h
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Tiramisú
3h 15min
Pannacotta
6sa 15 dk
Salsa pomodoro
40 Min
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Crema pastelera de pistache
20 min
Gelatina de rompope
5h 20min
Mantequilla de ajo y perejil
2 Std. 10 Min
Panacota con coulis de fresa
6h 25min
Gelato de mamey
35min