Urządzenia i Akcesoria
Coulis de frutos rojos frescos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
350 g de frutos rojos frescos
-
1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
-
100 g de azúcar refinada
-
30 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
2591 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
161 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mousse de cilantro
2 godz. 20 min
Frangipan de almendra
15 min
Helado de caramelo y sal TM6
14 godz.
Pannacotta
6 godz. 15 min
Tartas de limoncello
3 godz. 15 min
Ensalada César
15 min
Mousse de mamey
2 godz.
Quiche lorraine
45 min
Mousse de cilantro y jalapeño
1 godz. 5 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Paté de salmón ahumado
1 godz. 10 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min