Urządzenia i Akcesoria
Coulis de frutos rojos frescos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
350 g de frutos rojos frescos
-
1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
-
100 g de azúcar refinada
-
30 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
2591 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
161 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panacota con coulis de fresa
6 godz. 25 min
Affogato de plátano asado TM6
10 godz. 55 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Tarta tatin de jitomate
1 godz. 10 min
Gelatina de jocoque
1 godz.
Curd de frutos rojos TM6
20 min
Volcán de chocolate
20 min
Pannacotta
6 godz. 15 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Crème brûlée de café TM6
15 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min