Urządzenia i Akcesoria
Coulis de frutos rojos frescos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
350 g de frutos rojos frescos
-
1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
-
100 g de azúcar refinada
-
30 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
2591 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
161 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pannacotta
6 godz. 15 min
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min
Rompope de nuez
20 min
Panacota con coulis de fresa
6 godz. 25 min
Mocha frappuccino de calabaza
20 min
Praliné de avellanas TM6
25 min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Curd de frutos rojos
20 min
Cheesecake de jamaica
2 godz.