Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de frutos rojos frescos
- 1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
- 100 g de azúcar refinada
- 30 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2591 kJ / 617 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 161 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartas de nuez
1h
Pannacotta con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Salsa de fruta (coulis)
10min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Espuma de frutos rojos
10min
Duraznos al anís
12h 30min
Pannacotta
6h 15min
Panacota con coulis de fresa
6h 25min
Mousse de cilantro
2h 20 min