Brezel

Brezel

4.3 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pezzi

Składniki

Impasto
  • 300 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 500 g di farina per treccia
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • 50 g di burro a pezzi (2 cm)
Immersione e cottura
  • 2 litri di acqua
  • 4 cucchiai di bicarbonato di sodio
  • ½ cucchiaio di sale
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 3 - 4 cucchiai di panna per caffè

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 12.5 g
Kalorie 1698 kJ / 404 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...