Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina di grano
- 230 - 250 g di acqua
- 1 cubetto di lievito fresco (20 g)
- 40 g di olio vegetale und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 pizzico di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pomodori, in Scheiben (siehe Tipp)
- sale grosso zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Corona dei Re Magi con uvetta
1j 55 menit
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Pizza alla romana
Brak ocen
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Pane ticinese
1h 50min
Pizza ai peperoni
1j 55 menit
Treccia bernese
1h 45min