Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 根 日本豆腐
- 15 个 虾仁 ,开背
- 3 根 蟹肉棒 ,切成丝
- 1 汤匙 料酒
- 1 小撮 盐
- 1 汤匙 橄榄油
- 500 克 水
- 2 汤匙 蒸鱼豉油
- 2 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1346.1 mg