百花酿豆腐
TM6 TM5

百花酿豆腐

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 3 根 日本豆腐
  • 15 个 虾仁 ,开背
  • 3 根 蟹肉棒 ,切成丝
  • 1 汤匙 料酒
  • 1 小撮 盐
  • 1 汤匙 橄榄油
  • 500 克 水
  • 2 汤匙 蒸鱼豉油
  • 2 根 葱 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
892.5 kJ / 213.5 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
16.7 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
0.7 g
Sód
1346.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy