Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 克 水 ,蒸煮用
- 150 克 米 ,洗净沥干
- 50 克 芋头 ,选荔浦芋头,去皮切1×1厘米小块
- 2 根 广式香肠 (9分瘦),约70克,切片
- 50 克 腊肉 ,切片
- 80 克 广东菜心 ,洗净,一切二
- 1 茶匙 蒸鱼豉油 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 4640 kJ / 1110 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 144.8 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2038.7 mg