Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 50 克 火腿 ,选金华火腿,切薄片
- 10 克 姜 ,切薄片
- 500 克 水
- 400 克 冬瓜 ,去皮去瓤,切片,约8毫米厚
- 1 支 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 138.4 mg