Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chorizo og blækspruttestuvning med smørbønner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
chorizo tern (1 cm), efter smag60 - 80 g
-
gulerod tern (1 cm)150 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
vand350 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
rød chili, frisk unden frø, tyndt skåret½
-
paprika efter smag½ - 1 tsk
-
blæksprutte, hele, medium renset, skåret i mindre stykker (ringe (2-3 cm) og tentakler)650 g
-
laurbærblad, tørret1
-
½ tsk fiskefond, smuldretfiskebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret½
-
smørbønner, fra dåse drænet400 g
-
koriander, frisk kun bladene, til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen