Urządzenia i Akcesoria
Canjica
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 35 min
8 porções
Składniki
-
milho branco para canjica250 g
-
água2000 g
-
manteiga sem sal5 g
-
leite de coco200 g
-
leite500 g
-
sal marinho1 pitada de
-
200 g leite condensadoaçúcar180 g
-
coco seco ralado50 g
-
canela em pau1 pedaço de
-
cravos-da-índia4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
50 mg
Białko
5 g
Kalorie
1425 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salpicão de frango
40 min
Curau de milho verde
30 min
Bolo de mandioca com coco
1 godz. 15 min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 godz. 10 min
Pudim de leite condensado
4 godz.
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Farofa
30 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Molho vinagrete
15 min
Bolo de pamonha doce
55 min
Bolo de milho cremoso
45 min