Sopa de carne com legumes

Sopa de carne com legumes

5.0 4 oceny
Przygotowanie 31 min
Czas całkowity 35 min
4 porções

Składniki

  • salsinha fresca somente as folhas
    5 talos de
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada ao meio
    1
  • azeite de oliva extra virgem
    30 g
  • carne bovina magra, em cubos pequenos aprox. 1 cm
    250 g
  • cenoura cortada em cubos aprox. 1 cm
    150 g
  • mandioquinha cortada em cubos aprox. 1 cm
    150 g
  • abóbora cabotiá cortada em cubos aprox. 1 cm
    150 g
  • vagens frescas cortadas em rodelas aprox. 1 cm
    10
  • água
    800 g
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 239.2 kcal / 1000.8 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 675.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...