Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide octopussalade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
4 portie
Składniki
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
594 mg
Białko
25 g
Kalorie
1177 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Spookachtige pizza
Brak ocen
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Karamel parfait
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 godz. 20 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Choronsaus
20 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.