Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de queso Gruyère, en cubos
- 115 g de jitomate, sin semillas y en trozos
- 8 - 10 hojas de albahaca frescas y un poco más para decorar
- 595 g de agua
- 5 claras de huevo
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- reducción de vinagre balsámico, el necesario para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 998 kJ / 238 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1405 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Ensalada de quinoa
25 min
Ensalada cremosa de camarones
35 min
Ensalada de trigo bulgur, frijoles y atún TM6
45 min
Ensalada mixta con aderezo de granada en Varoma
30 min
Omelette con salsa de frijol TM6
30 min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Bowl de atún y aguacate
50 min
Pescado en hoja santa
30 min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 min