Bolo de reis

Bolo de reis

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 fatias

Składniki

  • uva passa
    100 g
  • conhaque
    30 g
  • manteiga sem sal para untar
  • figo seco
    100 g
  • castanhas do Pará
    100 g
  • açúcar mascavo
    200 g
  • ovos
    4
  • farinha de trigo
    200 g
  • essência de baunilha
    1 c. chá de
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa
  • fruta cristalizada, em pedaços
    100 g
  • açúcar cristal
    200 g
  • suco de limão
    30 g

Wartości odżywcze na 10 fatias

Kalorie 5945 kcal / 24850 kJ
Białko 69 g
Tłuszcz 260 g
Węglowodany 868 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 129 g
Sód 1368 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...