Bolo Capuccino

Bolo Capuccino

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
10 fatias

Składniki

  • óleo de girassol mais q. b. para untar
    160 g
  • cacau em pó mais q. b. para polvilhar
    70 g
  • ovos
    4
  • café preparado forte e frio
    160 g
  • farinha de trigo
    240 g
  • açúcar demerara
    150 g
  • açúcar mascavo
    70 g
  • fermento químico em pó (10g)
    1 c. sopa
  • creme de leite fresco
    200 g
  • café solúvel
    10 g
  • chocolate amargo em pedaços
    200 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 548.8 kcal / 2296.2 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 54.9 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Sód 156.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...