Chorizo Garlic Butter

Chorizo Garlic Butter

4.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
400 g

Składniki

  • double cream room temperature (see tip)
    500 g
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • chorizo skin removed, diced (2 cm)
    150 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    15 g

Wartości odżywcze na 10 g

Kalorie 42 kcal / 171 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 0.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 154 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...