Urządzenia i Akcesoria
Chorizo Garlic Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
400 g
Składniki
-
double cream room temperature (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
chorizo skin removed, diced (2 cm)150 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fresh parsley leaves15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
154 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
171 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
BBQ Sauce
20 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Chunky Coleslaw
5 min