Chorizo Garlic Butter

Chorizo Garlic Butter

4.0 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
400 g

Składniki

  • double cream room temperature (see tip)
    500 g
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • chorizo skin removed, diced (2 cm)
    150 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 g

Sód 154 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 171 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...