Pescado empapelado con verduras

4.7 95 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¾ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 2 limones ralladura y jugo
  • 4 filetes de robalo (120-200 g cada uno)
    4 filetes de pescado blanco, (120-200 g cada uno)
  • 200 g de mezcla de verduras (p.ej. zanahoria, calabacita, apio y poro), en trozos
  • 6 ramitas de hojas de perejil fresco sólo las hojas
  • 500 g de agua
  • 400 g de papa pelada, en rebanadas (3 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 30 g
Kalorie 1693 kJ / 404 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...